If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така или иначе кутията ще се отваря. Виж първо какво й е, пък тогава мисли. Аз взех втора употреба, понеже имах проблеми и със задна и първа.
Но наистина, ако се окаже само синхронизатора, провери си за цена за нов.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Едно бързо включване и от мен. Сори, че пиша в тая тема ама да не отварям нова. Та проблема е следния вчера спрях на червено, светва зелено, първа газ - чува се щрак отпред и колата остана на първа и нема включване на друга предавка.
Днес отворих кутията и ако не се лъжа, това което видях е синхронизатора на първа скорост стои в предно положение зацепено към големите зъбчатки, а това дето трябва да го върна назад си се движи свободно без синхронизатора да се движи. Въпросът ми е мога ли по някакъв начин да го върна тоя синхронизатор обратно тоя gear hub на място както съм отворил картера на кутията или ще трябва да я свалям цялата и да го правя(ако изобщо е възможно)?
Искрени благодарности на Лисан за оказаната помощ по телефона(досадих му на човека), а колата е същата от подписа.
За да не правя нова тема ще попитам тук: Как се сваля скоростна кутия от 146 1.3 boxer , задължителен ли е канал и т.н. ?
Най-малко канал е нужен!Освен това маслен крик и едно бичме, с което да подпреш мотора.Бичмето се слага на крика и с него плавно спускаш мотора на долу, та да излезе кутията.Кутията се сваля,като свалиш задния и предния тампон и отвиеш болтовете на вътрешните карета и кожуха на съединителя.За да направиш това, трябва да свалиш и всмукателния коектор,защото не можеш да откачиш стартера.
Успех!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment